Åbent Hus 2022

På lige den måde der passer dig!

Vi tilpasser os løbende den aktuelle corona-situation, hvilket også har betydning for dette års Åbent Hus arrangement.

Vi vil selvfølgelig gerne kunne byde så mange som muligt velkommen, og derfor præsenterer vi i år forskellige muligheder for at få stillet nysgerrigheden:

Du kan booke en rundvisning, du kan tilmelde dig vores fysiske Åbent Hus arrangement, og du kan til hver en tid opleve vores virtuelle Åbent Hus-univers!

Klik på linket herunder for at tilgå den virtuelle “rundvisning” på DG. Det kan tilgås på både mobil, tablet og computer, lige når det passer dig.

Klik her for Virtuel Rundvisning

Vi ses på Dronninglund Gymnasium!

Åbent Hus på DG

Vores fysiske Åbent Hus bliver i år en covid-tillpasset version. Arrangementet foregår:

Lørdag d. 5. februar 2022

og vil være en mindre version af vores normale Åbent Hus arrangement. For at sikre os, at alle har mulighed for at overholde de gældende corona-restriktioner, er det i år nødvendigt at tilmelde sig via nedenstående link. I takt med at pladserne reserveres, vil der blive åbnet for nye tider til tilmeldinger.

Vi forholder os hele tiden til de opdaterede retningslinjer, og det betyder at der på nuværende tidspunkt er et begrænset antal pladser/tilmeldinger, men vi forventer, at de gældende restriktioner vil blive lempet efter d. 31. januar, og hvis dette er tilfældet åbner vi selvfølgelig op for flere tilmeldinger. Husk at du også altid har mulighed for at booke en rundvisning, når det passer dig–>

I det omfang corona’en tillader, kan du få en smagsprøve på, hvad det vil sige at gå på Dronninglund Gymnasium, og høre og se hvad DG har at tilbyde – herunder vores Slotskollegium. Du vil, foruden en formel præsentation af DG, opleve elever fortælle om deres hverdag på gymnasiet, og lærerne vil give liv til præsentationen af studieretninger, valgfag og dagligdagen på DG.

Book en rundvisning

Du kan til enhver tid booke en rundvisning på både gymnasiet og Slotskollegiet.
Her vil du både kunne se vores faciliteter, høre om studieretninger, undervisningsform m.m., samt have mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have.

For at booke en rundvisning skal du blot kontakte gymnasiet på
tlf.: 98 84 30 44  eller mail: lj@drlund-gym.dk