Så er der igen lagt i kakkelovnen til et brag af en Komhjemfest fredag d. 12. april 2019. Kom og gense de gamle kammersjukker, slyngveninder, x-kærester og ikke mindst nogle af jeres lærere.

Gymnasiets 1.g elever har virkelig gjort sig anstrengelser for at arrangere en fin fest, hvor et eventuelt overskud går til deres studieture i 2.g. Se iøvrigt under billedgalleriet for at finde billeder fra sidste års Komhjemfest.

Dørene åbnes kl. 18.00 og lukkes kl. 18.45. Festen slutter kl. 01.00.

Af pladshensyn er det kun ovenstående studenterårgange der er inviteret.

Sidste år var tilstrømningen overvældende, hvorfor vi har set os nødsaget til at sætte en øvre grænse for antallet af deltagere – tøv derfor ikke med at købe billet.

Billetter kan kun købes via nedenstående link – der sælges ikke billetter ved indgangen.  De koster 200 kr. og dækker middag, kaffe/kage og musik. Garderobe og drikkevarer betales særskilt på aftenen.

Af hensyn til logistikken er der frist for køb af billetter torsdag d. 4/4.

Link til køb af billet!