Huen på – og dimission 2020

Årets dimission bliver festlig! Det vil vi gøre alt for, at den bliver. Det fortjener dette års studenter om nogen!

Vi har sammensat et program, hvor hver klasse og op til tre af deres familiemedlemmer kan deltage, både i den højtidelige del i hallen og den efterfølgende reception i fællesarealet.

Det foregår efter følgende plan:

Dimission for 3d kl. 09.00

Dimission for 3c kl. 10.00

Dimission for 3b kl. 11.00

Dimission for 3e kl. 12.00

Dimission for 3a kl. 13.00

I kan læse rektor Lars Jørgensens invitation til dimission her.

Men før dimissionen fredag d 26/6 skal alle elever op til den sidste mundtlige eksamen mandag, tirsdag eller onsdag. Gymnasiets flag er hejst og årets første student ønskes tillykke af rektor. Det vil være helt som det plejer!

Forældre og familie er mødt op, og står klar med studenterhuen og flag. Der er også mulighed for at fejre begivenheden ved bordene i fællesarealet – blot man husker, at der foregår eksamen i lokalerne, og støjniveauet skal derfor være lavt – og så at overholde de gældende krav til afstand og hygiejne.

I kan læse rektor Lars Jørgensens orientering om de tre sidste eksamensdage her