Slotskollegie: Det rene efterskoleliv….

Har du lyst til at blive student fra Dronninglund Gymnasium? Et gymnasium fyldt med en helt særlig ÅND og dokumentation for, at fællesskabet og trivslen blandt eleverne er i den absolutte SUPERLIGA… Uanset hvor i landet du bor lige nu, så har du muligheden for at kombinere en STX-uddannelse med at bo på landets eneste SLOTSKOLLEGIUM. 

I samarbejde med Dronninglund Slot har Dronninglund Gymnasium etableret et nyt Slotskollegium. Hermed kan du bo i en af Slotskollegiets kollegieværelser i selve slottets østfløj (også kaldet Nonnefløjen), medens du tager din STX-uddannelse på gymnasiet.
Så lidt koster det: 2800 kr/md. inkl. eget bad/toilet, adgang til vaskemaskine, fælleskøkken, opholdsstue, morgenmad og frokost på skoledage – det er da så billigt, at man med udeboende SU, kan betale det – se nedenstående uddybende linkboks.

Klik på boksene og bliv inspireret 🙂

Læs mere her

Er du interesseret i at blive skrevet op til Slotskollegiet, eller er der noget, du gerne vil vide mere om, så kontakt rektor Lars Jørgensen på 98843044 eller på mail: lj@drlund-gym.dk