top_telefonkaede

SMS-kæde og timeændringer

SMS-kæde

Alle klasser og valghold laver en SMS-kæde.

Det er klassen/holdet selv, der er ansvarlige for at SMS-kæden er opdateret med de korrekte numre – både hjemme og mobil.

Den bruges bl.a. til at orientere klassen, hvis de første timer aflyses på grund af sygdom, så for morgensøvnens skyld…

SMS-kæden må selvfølgelig ikke misbruges.

Timeændringer

Timeændringer vil fremgå af lectio, ofte flere uger frem.
Hvis en lærer bliver syg, så vil skemalægger, Frank Olsen forsøge at sætte et andet fag/lærer på modulet. Hvis det ikke lykkes, så kan det blive nødvendigt helt at aflyse undervisningen i det pågældende fag. Aflyst undervisning erstattes så vidt muligt senere på skoleåret, så alle hold/klasser har fået den oprindeligt planlagte undervisning ved skoleårets slutning.

Hvis det er nødvendigt at aflyse morgenundervisning med kort varsel, så sætter vi en SMS-kæde igang, der gør, at alle elever kontaktes, så vidt muligt, inden de forlader hjemmet.

Som udgangspunkt skal eleverne forvente at have undervisning alle dage fra 8.10-14.50.

Desuden er der undervisning for nogle hold/klasser torsdag frem til kl. 16.00.

Tirsdag eftermiddag er der tilbud om lektieværksted, ekstraundervisning og opgaveskrivning (Chokoladefabrikken).