Åbent Hus – Orienteringsmøde januar 2021

Åbent Hus for kommende elever og forældre på Dronninglund Gymnasium

Grundet covid-19 restriktioner er der nu lukket for fysisk fremmøde til Åbent Hus både d. 14/1 og 16/1-2021. Der vil i stedet blive åbnet for virtuelt Åbent Hus d. 21/1-2021, mens det oprindelige Åbent Hus arrangement flyttes til lørdag d. 13/2. Hold dig opdateret om både det virtuelle og det fysiske Åbent Hus her på siden…

Til Åbent Hus kan du få en smagsprøve på, hvad Dronninglund Gymnasium har at tilbyde, og hvad det vil sige at gå på DG. Du vil, foruden en formel præsentation af DG, opleve elever fortælle om deres hverdag på gymnasiet, og lærerne vil give liv til præsentationen af studieretninger, valgfag og dagligdagen på DG.

Programmæssige ændringer kan forekomme grundet covid-19, men arrangementet vil være tilrettelagt, så det er muligt at overholde Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Torsdag d. 21/1 2021 virtuelt Åbent Hus

Find vores virtuelle Åbent Hus her: