top_skolehjem

Skole - hjem kontakt

Åbent og konstruktivt samarbejde

Vi lægger meget vægt på et godt, åbent og konstruktivt skole-hjem samarbejde, således at evt. problemer, der måtte opstå i relation til eleverne, kan blive løst hurtigt.

Derfor beder vi forældre kontakte os, hvis de synes der er problemer i relation til deres børns skolegang eller hvis man synes, der er noget på skolen, der ikke fungerer, som det bør.

Vi vil gerne have kritik frem, således at vi kan overveje den og evt. ændre praksis. Omvendt vil vi under respekt for myndighedsloven kontakte forældrene, hvis vi synes, der er problemer.

Forældremøder

Vi afholder forældremøder i begyndelsen af 1.g (september måned) for at give forældrene lejlighed til at se og høre klassens lærere og elever.

Derefter er der ikke flere faste forældremøder, men der indkaldes til møde, hvis der er særlige behov

Karakterer

Eleverne får karakterer 3 gange om året: I nov/dec, feb/marts og juni.
Karaktererne offentliggøres via Lectio og man logger sig ind via elevens password.

Hvis eleven ikke giver forældrene adgang til at se karaktererne og eleven ikke er fyldt 18 år, så er forældrene meget velkomne til at kontakte os, og karaktererne vil i så fald blive udleveret i papirform til forældrene.

Lærerforsamlingsmøder

Umiddelbart efter karaktererne er offentliggjort i lectio mødes klassens lærerteam, rektor og studievejleder for at gennemgå karaktererne for den enkelte elev. I de tilfælde, hvor karaktererne giver anledning til bekymring, eller hvor studentereksamen kan komme i fare, vejledes eleven i form af en udtalelse fra lærerforsamlingen. Denne offentliggøres for eleven i lectio

Hvis en elev har vist stor fremgang eller har brug for et opmuntrende råd, så kan det ligeledes fremgå af udtalelsen fra lærerforsamlingen.

Konsultationer

Der er forældrekonsultationer i november/december.
Tilmelding til konsultationer foregår elektronisk via lectio, hvor man også kan se sine konsultationstider